Om Mig

Marianne Wiese

Jeg tilbyder lederudviklingssamtaler, der tager udgangspunkt i din hverdag som leder og de udfordringer, du står med her og nu. Jeg guider dig til at komme i kontakt med dine egne ressourcer og løsningsforslag.

Når du træffer et valg om at arbejde med dit personlige lederskab, kan du opleve, at det har en positiv indvirkning på både dine relationer og dine resultater.

Det er den erfaring, jeg selv har gjort mig gennem ti år som leder på højt niveau, hvor jeg har udviklet mine leder- og rådgiverkompetencer gennem personlig udvikling og efteruddannelse. Særligt min uddannelse fra Sensetik har haft en afgørende og positiv indflydelse på min måde at arbejde med ledelse og konsulentopgaver.

Både som leder og konsulent har jeg endvidere arbejdet med forandrings-, strategi- og udviklingsprocesser, som har givet mig en bred erfaring med, hvordan man kan gribe den type ledelsesopgaver an.

Jeg er oprindeligt uddannet jurist og har videreuddannet mig i organisation og ledelse indenfor systemisk teori og metode.
Derudover har jeg en række kortere efteruddannelser, herunder i HRM og i mediation fra Mediationscenter og Harvard University, USA.

Close Menu